Υπηρεσίες

Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής

Αναλαμβάνουμε την επισκευή – service ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. 

Η ικανοποίηση σας είναι η μόνη μας προτεραιότητα.
Εγκατάσταση Λογισμικού

Η εγκατάσταση των Windows σε έναν υπολογιστή και όλων των σωστών οδηγών για αυτό μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Αν χρησιμοποιήσετε τους λάθος οδηγούς όταν κάνετε την εγκατάσταση, μερικές λειτουργίες μπορεί να μην δουλεύουν σωστά ή καθόλου. Εμείς διασφαλίζουμε πως έχετε τους πιο ενημερωμένους και σωστούς οδηγούς εγκατεστημένους στον υπολογιστή σας.

Αντικατάσταση Οθόνης Laptop

Αντικατάσταση οθόνης Laptop. Αν έχει σπάσει ή ραγίσει η οθόνη του laptop σας, αν είναι πολύ σκοτεινή, αν έχει γραμμές, αν δεν ανάβει, χαμηλή αντίθεση ή τα χρώματα της έχουν εξασθενίσει, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με καινούργια.

tasosmanis.com καθαρισμός λαπτοπ υπερθέρμανση
Υπερθέρμανση Laptop

Η υπερθέρμανση laptop είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα. Με την πάροδο του χρόνου, το laptop σας μαζεύει σκόνη και άλλα σκουπιδάκια στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται. Μπορούμε να κάνουμε εσωτερικό καθαρισμό του laptop σας και να εφαρμόσουμε καινούργια θερμική πάστα. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, για το πρόβλημα της υπερθέρμανσης να ευθύνεται το ανεμιστηράκι του laptop σας. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να το αντικαταστήσουμε και αυτό.

tasosmanis.com μηχανογράφηση επιχειρήσεων
Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Με μία μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων εφαρμογών προσφέρουμε συνολικές λύσεις για όλες τις λειτουργίες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας. Εμπορική, οικονομική και λογιστική διαχείριση, εντατική λιανική (POS), απομακρυσμένη και Mobile διαχείριση, e-commerce … όλα καλύπτονται άψογα από τις εξειδικευμένες εφαρμογές.

tasosmanis.com παρελκομενα pos
Παρελκόμενα POS

POS, Εκτυπωτές αποδείξεων, Φορολογικοί Μηχανισμοί, Ταμειακές μηχανές τελευταίων προδιαγραφών.

tasosmanis.com σχεδιασμός ιστοσελιδων responsive websites
Webdesign, domain names, hosting

Αναλάμβάνουμε από την κατοχύρωση του domain name , το hosting, το web design, την κατασκευή και προώθηση της ιστοσελίδας σας μέχρι και την συντήρηση της καλύπτοντας όλη την διαδικτυακή σας διαδρομή και όχι ένα κομμάτι αυτής.

Περισσότερες υπηρεσίες

Ρωτήστε μας για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον χώρος σας.

Webdesign, Digital Services

Γνωρίζουμε τι χρειάζεται ένας ιστότοπός για μικρές επιχειρήσεις και θα τον φτιάξουμε σωστά.